MDHs policydokument

Syftet med vår blogg är att erbjuda en kanal för användare att komma i kontakt med högskolan och utgör en kompletterande kanal till vår hemsida www.mdh.se. I de sociala medier där vi finns ger vi information och besvarar de allmänna frågeställningar vi får in. Vår målsättning är att bevaka vår närvaro i sociala medier under våra ordinarie kontorstider, 8.00–16.30. Det är också under den tiden som du kan förvänta dig ett svar från oss. Ibland behöver vi mer tid för att undersöka en fråga och ta fram ett svar. Du kan då få vänta någon dag på ett svar från oss.

Vi ger inte direktrådgivning i enskilda frågor utan hänvisar i de fallen till studievägledning eller andra funktioner hos respektive akademi. Mälardalens högskola förbehåller sig rätten att ta bort egna och andras kommentarer och inlägg på de sociala mediesidor som Mälardalens högskola finns på. I normalfallet sker det tidigast efter tre månader.

Om högskolan efterfrågar information, eller får in kommentarer och inlägg som underlag till ett ärende, registreras detta i högskolans diarium. Kommentarer och inlägg av stötande eller kränkande karaktär tas bort med omedelbar verkan.

Myndigheten kommer inte att informera om att kommentarer eller inlägg har tagits bort från eller har överförts till diariet.

De inlägg som användarna publiceras blir så kallade allmänna handlingar vilket innebär att vem som helst kan begära att ta del av uppgifterna med stöd av offentlighetsprincipen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s